Com donar-se d’alta a Burofax Electrònic

by | 23 juny 2022 | Burofax electrònic | 0 comments

Som conscients de les facilitats que ens aporta la tecnologia?

Sabem que ens ha canviat completament la vida i hi juga un paper molt rellevant.

Uns dels principals avantatges que ens aporta és la rapidesa i l’estalvi de recursos, en tots els seus sentits. Aquest fet ha permès la creació del Burofax Electrònic. Un servei tecnològic que certifica l’enviament, la recepció i el contingut de les comunicacions electròniques.

A diferència del burofax tradicional, s’aposta per un mètode on la tecnologia és la protagonista i on es garanteix immediatesa i facilitat a l’hora de realitzar l’enviament d’un burofax.

Com donar-se d’alta a Burofax Electrònic

  1. Registrar-se a Burofax Electrònic
  2. L’àrea d’usuaris
  3. Avantatges
  4. Conclusió

1. Registrar-se a Burofax Electrònic

El primer pas per poder formar part del Burofax Electrònic és accedir a la seva pàgina web. I l’enllaç que ens hi portarà és el següent: https://www.burofaxelectronico.com/ca

Una vegada allà, ens fixarem en la barra de navegació que tenim a la part superior de la pàgina.

  • De color negre trobarem l’Inici, Què és, Com s’envia?, Validesa Legal, Casos d’Èxit, Preguntes Freqüents, Blog i Preus.
  • De color lila i dins d’una petita rodona blanca, hi haurà l’apartat que en facilitarà la realització d’Alta.
  • I invertint els colors, és a dir, el blanc dins d’una rodona lila, hi trobarem la Compra.

Així i tot, us facilitem l’enllaç que us porta directament a l’apartat de la pàgina web on et pots donar d’alta: https://www.burofaxelectronico.com/ca/alta

Per poder-nos registrar, haurem de posar-hi un correu electrònic i una contrasenya. És molt important l’adreça electrònica que posem, ja que serà la mateixa amb la qual podrem realitzar l’enviament de Burofax Electrònics i on rebràs les evidències de l’enviament i els canvis d’estat del procés, si així ho tens configurat.

La contrasenya ha de tenir, com a mínim, una minúscula, una majúscula, un número i un dels següents símbols: { } ( ) [ ] . , ! ¡ ¿   per tal d’oferir un bon nivell de seguretat.

També, hauràs d’omplir l’apartat de les dades de facturació: el nom, el mòbil, l’adreça, el NIF, la localitat, etc.

I no oblidar-nos de l’últim pas essencial per poder donar-se d’alta: llegir i acceptar la política de protecció de dades.

Quan ja hem realitzat i complementat tots els passos, només ens caldrà clicar a: Enviar.

Esperarem uns segons i ens apareixerà la següent notificació confirmant-nos que ja formem part de Burofax Electrònic, i indicant-nos que comprovem la bústia del correu amb el qual ens hem registrat per tal de poder accedir al Portal de Burofax Electrònic.

Pantalla de benvinguda després de donar-se d'alta a Burofax Electrònic.

2. Àrea d’usuari

Una vegada s’ha rebut el correu de benvinguda, hi trobarem el nom d’usuari seguit de @burofaxelectronico.

Amb aquest usuari, podem entrar a l’àrea d’usuaris de Burofax Electrònic: https://portal.burofaxelectronico.com/, on haurem de posar el nostre nom d’usuari juntament amb la contrasenya creada en el moment de donar-nos d’alta.

Recorda que per enviar Burofaxos Electrònics per correu electrònic no necessites entrar a l’àrea d’usuari, ja que s’envien igual que tots els correus electrònics, amb l’única diferència que has de posar al camp còpia (CC) l’adreça certificadora correu@certificat.burofaxelectronic.cat.

3. Avantatges

Per donar-se d’alta a Burofax Electrònic, et regalem 2 Burofaxs Electrònics per provar-los sense cap cost.

A més, et garantim seguretat i facilitat. És econòmic, instantani, sostenible i pots realitzar el seu enviament des d’on vulguis i quan vulguis. I, sí, té la mateixa validesa legal que el burofax tradicional per carta.

El seu cost és d’1€ per cada Burofax Electrònic i el seu pagament és per ús. Es contracta per paquets i el més petit és de 25 burofaxs (25€) i mai caduquen.

No t’obliguem a cap mena de permanència ni quotes mensuals.

I, finalment, pots trametre Burofaxs Electrònics des d’adreces de correu diferents tenint només un usuari: només cal que, a l’àrea d’usuari, afegeixis les adreces a l’apartat 2 Adreces de correu des de les quals vols utilitzar el servei de Burofax Email Certificat.

4. Conclusió

Donar-se d’alta a Burofax Electrònic és la solució per posar fi a llargues hores d’espera i incertesa. T’ofereix la mateixa seguretat jurídica que un burofax postal i valor probatori davant d’un tribunal enviant un SMS o un Correu Electrònic certificat.

Gaudeix de l’eficiència i la seguretat de Burofax Electrònic assegurant l’entrega del missatge en pocs minuts.

Estàs preparat per gaudir d’un avantatge més que ens aporta la tecnologia?

SÍ! HO ESTIC!

Clàudia Vall-Llebrera Camps
Clàudia Vall-Llebrera Camps

Estudiant de Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting a ESRP (Escola Superior de Relacions Públiques), centre adscrit a la Universitat de Barcelona.

Creativa, innovadora, positiva i amb moltes ganes d’aprendre dia rere dia. Poder treballar en equip és una gran eina per créixer i seguir la formació. Amb ganes i disposada a enfrontar-me a tots els reptes que es plantegin i aportar sempre el meu gra de sorra.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *