El Burofax electrònic o Burofax online és una comunicació electrònica que t’ajuda a optimitzar la gestió dels teus enviaments gràcies a la senzillesa del procés, així com reduir els costos de manera considerable.Aquesta forma d’enviament via internet té plena validesa legal com la d’un burofax tradicional i es pot utilitzar com a prova en un procés judicial.

El justificant d’enviament o justificant d’enviament es tracta d’un document certificat digital emès per una tercera part que acredita el contingut i el moment de la comunicació. Per acreditar aquest contingut, aporta un document que inclou una sèrie de mesures tècniques que evita la discussió sobre les dades contingudes.

Des de la plataforma Burofax electrònic pots realitzar enviaments amb les mateixes característiques que les tradicionals però amb tots els beneficis d’Internet:

  • Pots enviar un burofax a través d’un correu electrònic o SMS certificat, segons el que més et convingui.
  • Des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, sense necessitat de moure’t de l’oficina o de casa.
  • Rapidesa en el procés: només necessites d’uns minuts per realitzar el procés de la tramesa.
  • A un preu que, sens dubte, t’ajudarà a reduir els costos de forma considerable.
  • Des del teu perfil d’usuari, podràs accedir a tots els teus enviaments i descarregar en qualsevol moment els documents que els certifica (certificat amb validesa legal).