A les nostres Pimes és bàsic, avui dia, certificar les comunicacions i l’enviament de documents per tenir una prova fefaent.

Burofax electrònic t’ajuda a optimitzar la gestió de les teves comunicacions gràcies a la senzillesa del procés d’enviament, així com reduir els costos de manera considerable.

Amb Burofax electrònic podràs certificar les comunicacions enviades per correu electrònic o SMS als teus clients, socis i fins i tot treballadors, obtenint un certificat vàlid legalment que acredita el contingut i el moment de la comunicació. Un document PDF que recull la data i hora de l’enviament, l’emissor, el receptor, el contingut i els adjunts, en cas que n’hi hagi.

A Burofax electrònic Lleida.net és el tercer de confiança, certificant els burofaxs que s’envien a través de la plataforma.

Lleida.net, primera Operadora Certificadora, porta 20 anys transformant els processos analògics en digitals. L’empresa compleix i està certificada en l’estàndard mundialment reconegut ISO 27001: 2013 de Sistemes de Gestió de la Seguretat de la Informació, enfortint l’eficàcia i validesa de les evidències emeses.

Fa uns dies el BBVA publicava l’article Set empreses espanyoles de les que es pot aprendre al marge de les grans, on Lleida.net va ser citada com una de les set pimes espanyoles que, mitjançant la innovació ha aconseguit convertir-se en referència en solucions innovadores en seguretat.

Vols provar el Burofax electrònic? Dóna’t d’alta ara, et regalem un burofax electrònic perquè el puguis començar a utilitzar sense cap cost.

Dóna’m d’alta