En aquest vídeo de 40 segons et mostrem com certificar la vostre participació en un dècim de forma ràpida i senzilla amb www.burofaxelectronic.cat.

Participar al sorteig amb números compartits entre familiars, amics i companys ens permet compartir la il·lusió de guanyar el premi junts. Aquesta pràctica habitual, a vegades no té un final feliç quan el número és premiat i no es reconeix en cap lloc que havíem col·laborat en la participació.

Aquest Nadal es gastaran de mitjana 62,72 euros en els dècims de la grossa, segons estima la Loteria de Nadal al seu post. Us recomanem que certifiqueu les vostres participacions d’una manera senzilla i ràpida enviant un burofax electrònic amb totes les dades del tracte, incloent a més, la fotografia de la butlleta.

Noms i cognoms, DNI, domicili físic, cost de cada participació, data, sorteig i, per descomptat, número del dècim a repartir, és tota la informació que hauria d’aparèixer en el burofax electrònic. Encara que les participacions estiguin certificades per Hisenda, recordem que Loteries i Apostes de l’Estat no es fa responsable de les complicacions que es puguin generar, de manera que som nosaltres els únics responsables a l’hora de reclamar.

Aquest Nadal, compartim el premi.

Moltes sort amb la Grossa, el Gordo i el Niño!