Reclamacions, notificacions, avisos, comunicacions certificades … tota una infinitat de tràmits burocràtics que no són del nostre grat quan hem de dedicar-hi temps.

Temps, aquesta és la clau. Es diu que avui dia ho volem tot ‘ara’; però anem més enllà: no es tracta d’un simple caprici, estem parlant d’una necessitat.

De la necessitat de poder enviar una comunicació electrònica amb valor legal des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, evitant les esperes eternes.

Des del portal de Burofaxelectronic.cat tant particulars com empreses poden certificar un SMS o un correu electrònic que consideri rellevant sense que això suposi ni encarir ni complicar el procés d’enviament. Es tracta d’un procés senzill i ràpid que et dóna la possibilitat d’obtenir una evidència de la comunicació amb valor legal, com la d’un burofax tradicional.

Al mateix temps, no només es tracta de proposar una alternativa a les comunicacions certificades en paper. Es tracta també que ens conscienciem de la importància de certificar correus electrònics i SMS que actualment s’envien sense haver-hi cap prova que després pugui resultar necessària.

Amb Burofaxelectronic.cat estem transformant digitalment els processos d’empreses i particulars, donant un servei disponible 24 x 7 x 365, i per tant suplint una necessitat: la falta de temps.